Koppargården
25

I huset med adress Koppargården 25 kan du bo både större och mindre, i 1 till 4 nyrenoverade rum och kök. Hela 54 lägenheter av totalt 56 har egen balkong, samtliga har nytt kök, nytt badrum och ytskikt i ljusa, neutrala toner. Den omsorgsfullt utformade gården bidrar till den ökade sociala trivseln.

Hyresrätter 56st

Inflyttning Hösten 2022

Storlek 1-4 rok

Interiör

Ljusa toner med fina ljusinsläpp

Interiört går lägenheterna i ljusa toner och har fint ljusinsläpp. Många av lägenheterna har kök som öppnats upp mot vardagsrummet.

Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
previous arrow
next arrow

BOSTADSVÄLJARE

Hitta ditt drömboende!

OBS! Hyrorna är preliminära!

EXTERIÖR

Sociala livet i fokus

Fasaden som går i gult och fint roströda toner utgör ett mycket trevligt inslag i området. Alla lägenheter har balkonger – på första likväl som sjunde våningen. På entréplan finns dock två lägenheter utan balkong för den som föredrar det. Fastigheten har vid renoveringen utrustats med ramp för en enklare vardag med rullstol och barnvagn.

Koppagarden 25 exterior

OMRÅDET

Nära allt du vill
vara nära.

Flera helt nya eller upprustade bostäder med olika upplåtelseformer växer fram – radhus, bostadsrätter och hyresrätter. En del är redan på plats, andra är under uppförande eller ligger fortfarande på ritbordet. Men ett är säkert. I Karlslund finns det ett hem för alla, oavsett storlek på familj, ålder, yrke eller ursprung. Alla är välkomna i Karlslund.